progressgames.com

Bra Adventure -spill

by on Apr.18, 2016, under Spill på nettet

Har du lyst på et eventyr uten å forlate sofaen? Enten du lengter etter å bekjempe drager, avdekke et mysterium eller delta i en djerv kamp, er det mange fantastisk eventyrspill du kan velge mellom.climber

Samarbeidsspill

Hvis du vil dra på eventyr sammen med vennene dine, kan dere være dverger og hjelpe Bilbo på hans oppdrag i brettspillet The Hobbit, eller dere kan være Star Wars Rebels og kjempe i Star Wars Imperial Assault. Hvis vennene dine ikke er fysisk til stede, kan dere fortsatt samles for et online-eventyr. I World of Warcraft er eventyrene nesten endeløse, og dere kan spille som en rekke karakterer, fra kriger til prest, avhengig av humør.

Eventyr på egen hånd

Hvis du vil dra på et klassisk eventyr, kan du reise tilbake i tid til det gamle Egypt for å løse gamle gåter i the Riddle of the Sphinx, eller ta rollen som den eventyrlige piraten Guybrush Threepwood og kjempe en freidig kamp på Monkey Island.Kjeder du deg på toget? Bruk reisen til å dra på eventyr med en av de mange eventyrspill-appene som finnes. Du kan løse et parisisk mysterium i Broken Sword – Shadow of the Templars, prøve å redde menneskeheten fra utrydning som Joe the Janitor i The Silent Age, eller prøve å overleve en zombie-invasjon i The Walking Dead.