progressgames.com

Lautapelien pelaaminen netissä

by on Mar.05, 2015, under Pelit verkossa

Lautapelit ovat yhä monien suosiossa. Monesti lautapeliporukan kokoon saattaminen on haastavaa, eikä riittävää määrää pelaajia saada kasaan haluttaessa: kuinka tylsää! Uusille pelaajille sääntöjen selvittäminen ja kertaaminen vie paljon aikaa. Tällöin alkaa pidemmän päälle tympiä, kuinka helppoa olisikaan päästä säännöllisin väliajoin nauttimaan lautapelien hurmasta muiden kiinnostuneiden seurassa. Älä huoli, sillä nyt se on mahdollista: netissä on lautapeleihin keskittyviä sivustoja, joilla pääsee pelaamaan juuri silloin, kun se vain itselle parhaiten sopii. Samalla on mahdollista luoda suhteita ja ystävystyä muiden alan harrastajien kesken. Tässä muutamia suosittuja:

Peliserverit

Nämä sivustot keskittyvät aina yhteen lautapeliin kerrallaan. Tämä tarkoittaa, että voit tutustua moniin tosi pelaajiin ja pelifaneihin entistä paremmin. Pelaaminen on taatusti miellyttävä kokemus, kun kaikki keskittyvät juurikin kyseiseen peliin. Esimerkiksi Catan-fanien kannattaa tutustua ainakin sivustoon playcatan.com.

Suositut lautapelit

Jos olet perinteisten pelien, kuten Monopolin, Riskin ja Cluedon ystävä, kannattaa ehdottomasti tutustua sivustoon pogo.com. Sivusto mahdollistaa klassikkojen pelaamisen hieman kehittyneempinä versioina ilmaiseksi. Lue ohjeet huolellisesti ennen pelaamisen aloittamista, sillä versioiden pelit ovat usein muunneltuja tutuista lautapeleistä hieman erilaisin säännöin.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kautta pelaaminen on nykyisin erittäin suosittua. Esimerkiksi Facebookissa on tarjolla useita pelejä, joiden pelaaminen on yksinkertaista, kun olet jo kirjautunut järjestelmään. Sosiaalisessa mediassa ei ehkä ole yhtä laajaa tarjontaa pelejä kuin niille omistautuneiden pelisivustojen puolella, mutta sosiaalisen median kautta pelaaminen mahdollistaa pelaamisen tuttujen henkilöiden kanssa huomattavasti helpommin, mikä luo peleihin oman hauskan ulottuvuutensa.